De Pannenkoekenvallei

Samen zorgen we voor een veilig bezoek

U bent vanaf 1 juni van harte welkom om als vanouds bij ons te eten of te borrelen. Wij zorgen graag goed voor u en daarbij hoort dat wij er alles aan doen om uw bezoek aan ons veilig te laten verlopen.

Wij volgen de voorschriften van het RIVM. Dat betekent dat we minder mensen dan normaal mogen ontvangen en wij u enkele gezondheidsvragen stellen. Er gelden aparte voorschriften voor een bezoek aan ons restaurant en aan ons terras. Die leggen we u graag vooraf duidelijk uit.

Tijdens uw bezoek aan ons houden onze medewerkers anderhalve meter afstand voor uw en onze veiligheid.

Heeft u toch nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een van van onze medewerkers om verduidelijking. Samen zorgen we zo voor een veilig bezoek!

Reserveer een tafel binnen

Wilt u gezellig binnen bij ons aan tafel? Dan is het noodzakelijk om te reserveren via ons telefoonnummer 0223 - 86 00 06.

Wij stellen u tijdens de reservering en bij binnenkomst een aantal gezondheidsvragen om samen te beoordelen of u ons veilig kunt bezoeken.

Tijdens de reservering nemen wij ook door hoe wij uw tafel indelen: twee personen mogen een tafel delen of een groter gezelschap zolang zij een gemeenschappelijk huishouden vormen.

Genieten op ons terras

Ons terras kunt u zonder reservering bezoeken. Ons terras is zo ingericht dat u minimaal anderhalve meter afstand kan houden tot andere tafeltjes.

Wij stellen u bij aankomst enkele gezondheidsvragen. Daarna mogen wij u aan tafel serveren en kunt u gebruik maken van ons toilet binnen.

Wilt u gebruik maken van het toilet, zoek dan even contact met een van onze medewerkers. Zij geven aan of u naar binnen kunt zonder het maximum aantal toegestane bezoekers binnen te overschrijden.

De Helderse Vallei 7
1783 DA Den Helder

Facebook

Reserveer nu via
0223 - 86 00 06

Maandag en dinsdag gesloten
Woensdag & donderdag open van 12:00 - 20:00
Vrijdag t/m zondag open van 12:00 - 21:00

De Pannenkoekenvallei tot nader order gesloten

Vanaf 14 oktober 2020 is De Pannenkoekenvallei gesloten. De Rijksoverheid heeft besloten dat, om verspreiding van het COVID-19 virus te remmen, restaurants in ieder geval vier weken dicht moeten. Zodra wij weer open mogen, vertellen wij u dat meteen via deze website.

Zorg goed voor uzelf, blijf gezond en kom als het normale leven weer op gang komt in goede gezondheid vooral bij ons vieren dat we weer gezellig bij elkaar kunnen zijn!