De Pannenkoekenvallei

Bij ons is altijd iets te doen!

Loungen bij De Pannenkoekenvallei

De Pannenkoekenvallei beschikt over een fantastisch terras met voor ouders goed overzicht op onze zandbak. In de nabije omgeving is een kinderboerderij.

Bij slecht weer kunnen kinderen zich binnen prima vermaken in onze speelkamer! Voor jong en oud de plek om te ontspannen!

Een flinke wandeling maken

In onze directe omgeving kunt u uren dwalen over het strand, door de duinen of door het bos.

Op loopafstand vind u recreatiegebied De Helderse Vallei, bosgebied De Donkere Duinen, de Grafelijkheidsduinen en het strand.

Bezoekerscentrum De Helderse Vallei

Het bezoekerscentrum heeft tal van educatieve programma's, activiteiten en wandelingen door het gebied. Ook vindt u hier een leuke kinderboerderij.

Klimmen bij De Klimvallei

Tegenover ons is De Klimvallei gevestigd. Hier kunt u op avontuur op grote hoogte en tussen de boomtoppen door een parcours afleggen.

My Image

Fort Kijkduin

In het dorpje Huisduinen kunt u het historische Fort Kijkduin en het daarin gevestigde zee-aquarium bezoeken. Door het bos en duinen wandelt u in ongeveer 45 minuten naar het fort toe.

Kanovaren

De Pannenkoekenvallei ligt aan de Helderse Kanoroute en beschikt over een eigen aanlegsteiger! Kano's zijn pal naast ons te huur bij Helder Events. U kunt dus heerlijk peddelen als dessert!

Fietsen

Den Helder en haar omgeving vormen een ideale omgeving voor fietsers! Via de website van het Fietsroutenetwerk kunt u uw fietsroute samenstellen. De Pannenkoekenvallei ligt bij knooppunt 02 in Den Helder.

Mountainbiken

De Pannenkoekenvallei vormt het perfecte startpunt voor een uitdagende en afwisselde ronde op de mountainbike. MTB-routes.nl heeft een route op haar website staan die in lengte varieert van 5 tot 13 kilometer.

De Helderse Vallei 7
1783 DA Den Helder

Facebook

Reserveer nu via
0223 - 86 00 06

Maandag en dinsdag gesloten
Woensdag t/m zondag geopend
van 11:00 tot 21:00 uur

Onze keuken sluit om 20:00 uur